Hola Pierre,

Ik bied jou, je moeder en je zuster en ook al de (klein)kinderen mijn medeleven aan bij het overlijden van Michiel.

Ik heb de begraving gevolgd op internet. Moge vader Michiel nu gelukkig zijn in de eeuwige liefde van een barmhartige Vader, en genieten van het vele goede dat hij heeft gedaan: als missionaris en later als vader en hier in België.

Ik ging je Vader en Moeder soms eens bezoeken, toen ze nog in Kortrijk woonden.

Een week ongeveer, of was ’t meer voor zijn heengaan, heb ik nog met hem gesproken langs de telefoon. Daardoor ben ik zeer verwonderd dat hij zo rap erna is heengegaan. En vooral zeer bedroefd. We verstonden elkaar zeer goed.

Chère Mariette, je vous présente mes condoléances. Je n’en reviens pas encore que ton Cher Michiel s’en est allé si vite au Ciel . Il y pourra maintenant jouir  de tous les bon œuvres de charité qu’il a faits comme missionnaire au Kasaï, et après ici en Belgique.

Bonjour à tous.

Pére André Vanderjeugt cicm